lördag 4 juni 2011

Uh La La

Foto: de5 
För några veckor sedan var jag över i Köpenhamn och åt på en restaurang som heter Relae. Förutom att jag gillade stället grymt mycket så hade de fantastisk keramik. Jag tog reda på vem som designat den och det var en Dansk tjej vid namn Julie Bonde Bülck.
Här kommer några bilder av vad hon gör. Jag är helt förälskad blir inte ni det?
Desserten består av gelatininlaggd glass, rabarberkompott och lite grädde på det. Jo så tror jag att det va.


Bilden kommer från Julies hemsida.
Bilden kommer från Julies hemsida.
Bilden kommer från Julies hemsida.

Bilden kommer från Julies hemsida.

Bilden kommer från Julies hemsida.






Montana

Använd deras 42 hyllmoduler, 4 djup, 50 färger och fanertyper och skapa en helt egen lösning. Du kan få modulerna vägghängda, på hjul, sockel 2 höjder eller ben. Fullända det hela med Monterey.
Titta in till någon av Montanas återförsäljare för att få hjälp att rita din egen hylla. Du får med dig en 3d skiss i den önskade färgern samt mått och priser. Leveranstiden är mellan 6-8 veckor. Alla moduler lackas och monteras för hand i Danmark. Lacken är vattenbaserad för att vara så miljövänlig som möjligt.








Skulle färgen eller faneren utgå eller tas bort så har man ändå möjlighet att komplettera nya moduler med gamla färger  2 gång /år och fanerer 1 gång/år. Datum för detta finner ni på Montanas hemsida. OBS! tänk på att lägga din order senast 6 veckor innan utsatt datum.