söndag 20 mars 2011

Arkitektur i Örestad, Danmark

Här kommer några foton som jag tog i Köpenhamn, Örestad 2007 då jag och mina 2 brödrar var över med vår pappa. Nu anses ju Örestads stadsdel vara ganska livlös och öde men jag finner ändå en del av den arkitektur där ganska vågad. Önskar att vi Svenskar vågade mer ibland. Det har ju klart hänt en del sedan jag tog dessa bilder så jag får väl åka över snart igen.




Med detta fina väder vill man ju ha vårfint hemma.


Foto: de5



Nu när våren äntligen är här så kände jag stort behov av att göra vårfint hemma. Blev förälskad i en grönmönstrad kudde från Anna O och kunde inte låta bli att slå till. När jag kom hem rotade jag runt bland alla mina kuddar och plädar och lyckades få i hop detta. Grönt är skönt!











Foto: de5
Den gula runda kudden kommer från Rosenberg  under den har vi kudden från Anna O. Den gröna siden kudden kommer från Mimou och heter Siam och underst ligger en Maya linnekudde från Himla. Alla dessa kuddar finns att köpa. Den härligt ärt gröna filten kommer från Fanny Aronsen och finns tyvärr inte längre att köpa. Den söta fisken är handgjord i Sri Lanka och kommer från Omm design.