lördag 9 april 2011

vita vaser

Vackra vaser i vitt matt från ferm living.
Alla vaserna har geometriska former. Materialet är porslin. Helt nya och först ute i butikerna vecka 19.

Japanska teburkar.

Fina Japanska teburkar i massa mönster och kulörer.
Pris 165 kr /st. Burkarna har ett innerlock i plast för att teet skall hålla smaken och doften längre. Perfekt gåbort present eller bara något till dig själv för att pigga upp köket. Tillverkaren heter Lindform och i Malmö säljs de hos Olsson & Gerthel.  I Stockholm finner du dem hos Asplund eller Nordiska Galleriet.





Mys på Melvins i Slottsstaden i Malmö

Foto: Melvins hemsida.
Sitter och jobbar och bloggar på kaffe Melvins i Slottsstaden i Malmö. Solen strålar och himlen är blå. Livet är underbart!
Mobilen har pajat helt och jag har inget modem sedan 1 vecka så att traska hit och sätta sig i solen och äta en god frukost/lunch och surfa var perfekt. Mumsiga bullar från Olof Viktors och en god kopp kaffe och jag är som en helt ny människa. Nu hem till min underbara pojkvän för lite sol på terrassen.

Babushka hylla

Den danska firman Ofinina Creativa har kommit med en ny hylla vid namn Babushka. Namnet ter sig självklart när man ser hur boxarna kommer levererade. Alla i vart annat. Rolig idé. 11 kvadratiska boxar i olika storlekar. Kan användas till allt möjligt. På baksidan sitter en upphängningslist så att man kan hänga upp den på väggen. C:a pris i butik:660 €  Största boxen är 39x39x28 cm och den minsta är 15x15x15 cm. Hyllan finns i Royal Blue, ljusgrå och helvit.