tisdag 3 maj 2011

Nyheter på belysningssidan.

Light Years nyheter är superfina tycker jag. De är som sagt helt nya och visades i Milano nu nyligen. Kommer att finnas i butik i september. Caravaggio takpendel har ni säkert set sedan tidigare i vit blank med silversladd och svart blank med röd eller svart sladd. Nu kommer de i matt. De ser nästan ut som keramik och det gillar jag. De kommer i vit,ljusgrå och mörkgrå.
En annan nyhet är Calabash. En fin glänsande pendel som fås i silver, guld, svart och rött. Den kommer att vara användbar på kaffer och restauranger men var hänger man den någonstans hemma. Jag måste fundera lite. Hitta ett bra ställe. Har ni idéer och tips skriv gärna dem här.










Jag har shoppat i dag. Inget jag hade planerat men jag hade vägarna förbi klädesbutiken Ajabaja. De är stora på weben men har även en butik i Malmö. De säljer kläder, skor, herrkläder och barnkläder. En massa fina märken. Jag hittade ett par fantastiska sandaler från Black Lilly och en tröja från Karen By Simonsen. Tidigare ena halvan i märket Munte plus Simonsen. Just idag har de 24% rabatt i 24 tim. De kör sådana kampanjer lite då och då på nätet och även i butiken. Vilken tur att jag gick förbi just idag då. De andra sandalerna fick jag i present av in fina kille nu i helgen när vi var i Stockholm. De kommer från  Ilse Jacobsen och är köpta på Illum.